HÄÄBUFFET
Viikin kartanon keittiömestari tiimeineen on valinnut alle listan toinen toistaan herkullisia ruokia. Voitte itse koota mieleisenne buffet kokonaisuuden juhlapäiväänne valitsemalla kunkin ruokalajin kohdalta teille mieluisat vaihtoehdot.
Salaatit: valitkaa kolme salaattia
Kartanon Caesar salaattia ja krutonkeja (L)
Metsäsienisalaattia (L,G)
Perunasalaattia ja lehtikaalipestoa (M,G)
Chorizo-pastasalaattia (L)
Kvinoa-kasvissalaattia (M,G)
Fetajuustoa, cantaloupea ja tuoretta minttua (L,G)
Marinoituja kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, punasipulia ja rucolaa (L,G)
Halloumi-mansikkasalaattia (L,G)
Appelsiini-kevätsipulisalaattia (M,G)
Alkuruoat: valitkaa kolme alkuruokaa
Katkarapuskagen saaristolaisleivällä (L)
Lämminsavustettua / kylmäsavustettua lohta ja piparjuurikreemiä (L,G)
Yrttipaahdettua broilerin rintaa ja korianteri-hummusta (M,G)
Paahdettua porsaan fileetä ja romesco-kastiketta (L,G)
Paahtopaistia ja hillottua punasipulia (M,G)
Pariloitua kylmäsavutofua ja seesamikastiketta (M,G)
Paahdettua kukkakaalia, ruskistettua voita ja pinjansiemeniä (L,G)
Antipasto; oliivia, munakoisoa, kesäkurpitsaa, artisokkaa, aurinkotomaattia (M,G)
Paahdettua maa-artisokkaa, saksanpähkinää ja yrtticremeä (L,G)
Pääruoka: valitkaa yksi tai kaksi pääruokaa
Paahdettua lohta, Beurre Blanc-kastiketta (L,G)
Glaseerattua maalaiskananpoikaa, timjamikastiketta (M,G)
Ylikypsää häränrintaa, konjakkikermakastiketta (L,G)
Porsaan sisäfileetä, kerma-pippurikastiketta (L,G)
Punajuurifrikadelleja, kurkku-korianteridippiä (L,G) tai (M,G)
Tofu-munakoiso melanzane, pähkinäpistou (L,G) tai (M,G)
Lisukkeet pääruoalle: valitkaa kaksi lisuketta
Keitinperunoita (M,G)
Yrttipaahdettuja perunalohkoja (M,G)
Kermaperunoita (L,G)
Paahdettuja kasviksia (M,G)
Hunaja-paahdettuja juureksia (M,G)
Kurpitsarisottoa (L,G)
Basmatiriisiä ja tuoreita yrttejä (M,G)
Kakku + kahvi, tee ja marjamehu: valitkaa mieleinen
Mansikkatäytekakku (L)
Vadelmatäytekakku (L)
Suklaa-vadelmatäytekakku (L)
Kinuskikakku (L)
Mustaherukkajuustokakku (L)
Lime-mansikkajuustokakku (L)
Mango-sitruunajuustokakku (L)
Buffetin hinta:
Yhdellä pääruoalla 65 € / henkilö
Kahdella pääruoalla 77 € / henkilö
Lapset 4–10 v. -50 % buffetin hinnasta, alle 4 v. veloituksetta
Erikoisruokavaliot:
Otamme luonnollisesti huomioon erityisruokavaliot ja raaka-aineallergiat, kun ilmoitatte ne ennakkoon viimeistään 14 vrk ennen juhlianne.
Täytekakkuvaihtoehdot
Mansikkatäytekakku (L)
Vadelmatäytekakku (L)
Suklaa-vadelmatäytekakku (L)
Kinuskikakku (L)
Mustaherukkajuustokakku (L)
Lime-mansikkajuustokakku (L)
Mango-sitruunajuustokakku (L)
Ota yhteyttä
Tarvitsetko lisätietoa häämenuista tai juhlatiloista. Henkilökuntamme auttaa teitä mielellään. Vastaamme kyselyihin muutaman arkipäivän kuluessa.