viikin-kartano-juhlat

Juhlat

Järjestä ikimuistoiset juhlat Viikin Kartanossa

Viikin kartano on erinomainen juhlatila pienempiin ja suurempiin tilaisuuksiin. Upea kartano ja sitä ympäröivä puutarha rauhoittavat mielen turhilta arjen ärsykkeiltä ja keskittyminen itse asiaan sujuu paremmin.

Juhlapaikkana Viikin kartano on historiallinen ja omaleimainen. Juhlat Viikin kartanossa saavat pehmeän sävyn tilojen kauneudesta ja pienillä yksityiskohdilla voi tiloihin tehdä oman ilmeen. Pääkartanon tunnelma luo juhliin aivan oman hetkensä – rauhallisuus ja lämpö tulevat tunnelmaan mukaan itsestään. Kesäisin Kartanon upeassa puutarhassa voi juhlia suurenkin vierasmäärän kanssa.

Viikin Kartanoon on helppo tulla julkisilla kulkuväleinnä tai omalla autolla

Viikin kartano sijaitsee Helsingin yliopiston Viikin kampuksen välittömässä läheisyydessä. Kartanolle on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalle autollekin löytyy pysäköintitilaa. Helsingin keskustaan matkaa on vain 7 kilometriä.

Tutustu valmiisiin juhlapaketteihin tai räätälöi omasi

Ota yhteyttä

Kaikkia juhlapaketteja on mahdollista räätälöidä tilaisuuden luonteen mukaan. Mikäli sopivaa ei löydy, voit suoraan olla yhteydessä meihin viikinkartano@sodexo.fi ja tiedustella mahdollisuutta tilaisuutesi järjestämiselle. Henkilökuntamme vastaa kyselyihin muutaman arkipäivän kuluessa.

Myyntipalvelu 010 540 7010 (ma-pe 8-16)
viikinkartano@sodexo.fi

Pyydä tarjous – Viikin kartano

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Important: Delete this tip before you publish the form.
Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Ensisijainen päivä, jolle tarvitset kokous- tai juhlatiloja.
KK slash PP slash VVVV
Valitse tilaisuuden luonne.
Kuinka monelle hengelle tarvitset tiloja tai tarjoiluja.
Hyväksyn tietosuojasäädökset(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.